Restauratieatelier Antiek Care

Foekje ten Cate en Paul Seibert - Antiek Care Antiekrestauratie Bussum
De Art Restorers Association Nederland is een branchevereniging voor restauratoren en conservatoren van kunstwerken en kunsthistorische objecten; aranederland.nl

Foekje ten Cate neemt restauratieatelier Antiek Care over van Paul Seibert.

Het restaureren van antieke meubelen heeft alles te maken met emotie en vertrouwen, stelt Paul Seibert. "Veelal gaat het om stukken die al diverse generaties bij een familie in bezit zijn. Mensen komen vaak kijken hoe ik werk, voor ze hun meubel aan mij toevertrouwen. Je naam is dan ook alles, je moet het van de mond-tot-mondreclame hebben. Adverteren heeft weinig zin".

Toen hij merkte dat hij het restaureren fysiek niet meer goed aan kon, sloeg Paul Seibert de schrik om het hart. Zou hij zijn zorgvuldig opgebouwde atelier Antiek Care moeten gaan sluiten?

In Foekje ten Cate heeft Seibert na twee jaar zoeken echter de juiste opvolger gevonden.

 

Offerte

Het restaureren van antieke meubelen heeft alles te maken met emotie en vertrouwen. Veelal gaat het om stukken die al diverse generaties bij een familie in bezit zijn. Mensen komen vaak kijken hoe ik werk, voor ze hun meubel aan mij toevertrouwen.

Om een goed beeld te vormen van de noodzakelijke stappen in het restauratieproces, kom ik, binnen redelijke afstand van mijn atelier, vrijblijvend bij u langs, om uw meubel te bekijken. U ontvangt een schriftelijke of mondelinge offerte. Daarmee geef ik op welke handeling(en) ik aan het meubel verricht, hoeveel tijd ik nodig heb en het vervoer naar en van het atelier.